Juan Mari Beltran ArguiƱena Bilduma

AKORDEOIA; AKORDEOI KROMATIKOA

AKORDEOIA, AKORDEOI KROMATIKOA. "Fandango Montte". Soinularia: Errege Belda. Soinuenea, 2020/10/22

FANDANGOA MONTTE. Errege Belda. Oiartzun, 2020-06-02.

Soinu-tresna honekin grabatua.

Soinu-tresnaren argazkia.

Errege Belda akordeoia jotzen. Oiartzun, 2020-06-02.

Bilduma mota:
Soinu-tresnak 
Zenbakia:
194 
Jatorria:
EUROPA -> EUSKAL HERRIA 
Egilea / emailea:

Larrinaga -Guerrini; Donostiako Egia kalean.

 
Soinu tresnak:

AKORDEOIA; AKORDEOI KROMATIKOA

 
Klasifikazioa:
Aerofonoak -> Mihiak -> Libreak 
Kokapena:
Erakusketa; aerofonoak 
Eskurapenaren azalpena:
Erosia; Villabonako Martin musika dendan erosia. 
Deskribapena:

Eskubian 5 fila botoi ditu, txuriak eta beltzak (guztira 83); ezkerrean 6 fila botoi txuri, guztira 96 (6x16). Altzaria orokorrean berdeska iluna da, eta gorriz marrazkiak eta 'Larrinaga Guerrini' idatzia ditu. Puntu edo zatitxo distiratsuekin apaindurik dago.

 
Materialak:
ZURA
METALA
 
Neurriak:
L.: 40 / A.: 43 
Bibliografia:

HARANA, Mielanjel; TAPIA, Joseba; BERGIZES, Aingeru. (1998). Gelatxo. Zarautz: Euskal Herriko Trikitixa Elkartea.

 
Diskografia:

LARRAÑAGA, Isidro. (1979). Euskal Herriko Dantzak. IZ. IZ-123.

YANZI, Pepe. (1972). Lesaka. Edigsa-Herri Gogoa. HG-48.

ZELAIA, Enrike. (1982). Araba. Elkar. ELK-53.

(1986). Nafarroa. Elkar. ELK-HG-147.

(1987). Bizkaia. Elkar. ELK-HG-206.

(1987). Gipuzkoa. Elkar. ELK-HG-177.

 

Cookieen kustomizazioa

Cookies Analytics

Webgune honek hirugarrenen cookieak erabiltzen ditu erabiltzaile kopurua zenbatzeko eta eskainitako zerbitzuari ematen zaion erabileraren neurketa eta azterketa estatistikoa egin ahal izateko. Horretarako, gure webgunean zure nabigazioa aztertu egiten da, eskaintzen ditugun produktu edo zerbitzuen eskaintza hobetze aldera, Google Anlytics cookiearen bidez.

Sare sozialetan partekatzeko cookieak

Sare sozialetan partekatzeko osagarri batzuk erabiltzen ditugu, sare sozialetan gure webguneko orri batzuk partekatu ahal izateko. Osagarri horiek cookieak jartzen dituzte, orria zenbat aldiz partekatu den ondo ikusteko.